Primeur: Jaguar XE vliegt door Londen!

Jaguar XE
Jaguar XEJaguar XEJaguar XEJaguar XEJaguar XEJaguar XE met Emili Sandé
Jaguar had z'n zaakjes goed voor elkaar: we kregen behalve de geplande teasers niets van de auto te zien. Het merk heeft nu echter al z'n voorzichtigheid teniet gedaan, want door een oplettende Londenaar kunnen we nu al de -helaas nog wat onscherpe foto's- van de auto laten zien!

De onthulling van de Jaguar XE vindt morgen in Londen plaats, dus het is niet zo vreemd dat de auto daar gespot is. Wel is het behoorlijk apart dat Jaguar de auto zonder enige vorm van camouflage door een metropool als Londen verplaatst, en al helemaal onder een helikopter!

Tot nu toe moesten we het met een teaser doen van de voorzijde, maar nu hebben we dus beeld van de auto vanuit alle hoeken. Er is bovendien op een speciaal aan de XE gewijd forum (xeforums.co.uk) een nieuwe foto geplaatst van een prominente Brit naast de baby-Jag (foto 6).

Over de Jaguar XE weten we door het teaseroffensief al het nodige. Zo is inmiddels bekend dat de zuinigste versie een diesel onder de kap krijgt met een CO2-uitstoot van minder dan 100 g/km. De topversie krijgt daarentegen een topsnelheid van 'bijna 300 km/h', meldde het merk vooraf al trots.

Morgenavond is het dan echt zover, dan kunnen we je de Jaguar XE in al z'n glorie laten zien.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum