Prijzen Jeep Renegade en Compass e-Hybrid

Mild-hybride smaken op de prijslijst

Jeep Renegade E-Hybrid

In de markt voor een hybride Jeep Renegade of Compass, maar is de plug-in hybride 4xe je te gortig? Geen probleem, vanaf nu kun je de avonturiers namelijk ook als e-Hybrid bestellen. AutoWeek heeft de prijzen van die Jeep Renegade en Compass e-Hybrid.

In januari stelde Jeep gelijktijdig de Renegade e-Hybrid en Compass e-Hybrid voor. Beide Jeeps maakten kennis met een nieuwe 130 pk 1.5 benzinemotor met turbo, die samenwerkt met een elektrokrachtbron die 20 pk aan het geheel toevoegt. AutoWeek heeft nu de prijzen van het mild-hybride tweetal te pakken.

De Jeep Renegade e-Hybrid heeft een vanafprijs van €33.963. Voor dat geld rijd je de Longitude-uitvoering die onder meer 16-inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren achter heeft. Een stap daarboven staat de Limited, al is van die variant de prijs nog niet bekend. Wel is de prijs van het topmodel S bekend. De Jeep Renegade e-Hybrid S heeft een Uconnect-systeem met 8,4-inch  scherm, 19-inch lichtmetaal en een navigatiesysteem. Zijn prijs: €40.100.

Jeep vraagt €41.140 voor de Compass e-Hybrid. In dat geval rijd je de Longitude-uitvoering die onder meer standaard 17-inch lichtmetalen wielen, over twee zones gescheiden klimaatregeling en het Uconnect-infotainmentsysteem met 8,4-inch display heeft. Een stap daarboven staat de Compass e-Hybrid Night Eagle, een met 18-inch zwarte wielen geschoeide uitvoering met een reeks zwarte accenten en een inductielader. Die kost €43.140. Voor €44.390 krijg je de Jeep Compass e-Hybrid Limited. Deze variant heeft 18-inch lichtmetalen wielen, een achteruitrijcamera en een groter infotainmentscherm dat 10,1 inch meet. Daarboven staan de Upland en de sportiever aangeklede S. Voor de Compass e-Hybrid Upland ben je €46.890 kwijt, de S kost €48.390.

PRIVATE LEASE Jeep Renegade

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum