Prijzen en uitrusting Honda Civic bekend

Prijzen en uitrusting Honda Civic bekend
Prijzen en uitrusting Honda Civic bekendPrijzen en uitrusting Honda Civic bekendPrijzen en uitrusting Honda Civic bekendPrijzen en uitrusting Honda Civic bekendPrijzen en uitrusting Honda Civic bekendPrijzen en uitrusting Honda Civic bekend
De Nederlandse importeur heeft de prijzen van de nieuwe Honda Civic bekendgemaakt. In januari 2006 komt het 5-deurs model naar Nederland. De 3-deurs volgt volgend najaar.
De Nederlandse importeur heeft de prijzen van de nieuwe Honda Civic bekendgemaakt. In januari 2006 komt het 5-deurs model naar Nederland. De 3-deurs volgt volgend najaar.
Het leveringsprogramma van de Honda Civic bestaat bij de introductie uit de 1,4-liter i-DSi met 83 pk en heeft een vanafprijs van 19.860 euro. De tweede motor is de 1,8-liter i-VTEC met 140 pk. Die staat in de prijslijst voor 23.990 euro. De laatste motor in het programma is de 2,2 i-CTDi diesel met eveneens een vermogen 140 pk. Dit model verlaat de showroom voor prijzen vanaf 27.990 euro.

Tot de standaarduitrusting van elke Civic behoort stabiliteitscontrole, zes airbags, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, 16 inch wielen en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Alleen de 1,4-liter i-DSi is als basisuitvoering te koop. De Comfort-versie voegt aan het accessoirepakket van de basisuitvoering actieve hoofdsteunen, automatische airco en een cd-speler met MP3-aansluiting en bediening vanaf het stuur toe.

De volgende stap is de Civic Sport. Die is uitgerust met aluminium pedalen, een met leder bekleed stuurwiel, een licht- en regensensor, extra luidsprekers, lichtmetalen wielen, mistlampen aan de voorzijde en een alarmsysteem. Bovenaan de lijn van de nieuwe Civic staat de Executive. Die is voorzien van xenon verlichting, een glazen dak met zonneschermen, automatische airco met twee zones en een stoelverwarming aan de voorzijde.

Op de optielijst van de Exective staan bovendien lederen bekleding, een dvd-navigatiesysteem, een een Bluetooth bediening voor de mobiele telefoon. 

Gerelateerde forumtopics