Porsche 911 Belgian Legends Edition

Speciaal voor Jackie Ickx

Porsche 911 Belgian Legends Edition

Wij zijn er zelf een beetje te laat mee, maar bij Porsche dachten ze gelukkig wél aan de verjaardag van Jacky Ickx. De beroemde Belg krijgt van ‘zijn’ merk een heuse 911 aangeboden, toepasselijk Belgian Legend Edition genaamd.

Meervoudig Le Mans-winnaar Ickx werd op nieuwjaarsdag 75. Een heuglijk feit, dat door Porsche kracht wordt bijgezet door de eerste echte ‘Special Edition’ op basis van de nieuwe 992-generatie van de 911. De auto is in een kleur blauw gespoten die overeenkomt met de tint die de helm van Ickx sierde. Ook de witte baan op dat hoofddeksel vindt zijn weg naar de bijzondere 911 en krijgt een plekje op het dashboard. De stoelen zijn rondom afgewerkt met zwart leer en piping in ‘Pebble Grey’. Ook is de 911 uitgerust met een groot aantal fijne opties, zoals speciale plaatjes met daarop de Belgische vlag en de handtekening van Ickx, maken het feest compleet.

De Porsche 911 Belgian Legend Edition is altijd gebaseerd op de Carrera 4S en zal in een oplage van 75 stuks worden gebouwd. Nederlandse fans zullen zelf wat papierwerk moeten verrichten, want de auto komt alleen in België beschikbaar.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.