Opnieuw stukje Lamborghini Aventador SVJ in beeld

Onthulling nabij

Lamborghini Aventador SVJ teaser
Lamborghini heeft de smaak te pakken. Het merk toont opnieuw een stukje van de toekomstige Aventador SVJ.

Tijdens het Concours d'Elegance Pebble Beach trekt Lamborghini het doek van de Aventador SVJ. Dat wordt tijd ook, want het lijkt erop dat de marketingcampagne van Lamborghini is getroffen door een heuse teaserkoorts.

Lamborghini plaatst de laatste weken zeer frequent stukjes van de Aventador SVJ op zijn sociale kanalen. Daarbij heeft de overtreffende trap van de Aventador SV – het kan immers nooit extreem genoeg – al een ronderecord op de Nürburgring-Nordschleife gevestigd. De 'Jota' wist een ronde op het ruim 20 kilometer lange circuit af te leggen in 6:44,97 minuten en daarmee pakte de Lambo de bokaal van de Porsche 911 GT2 RS.

Zeer waarschijnlijk dient de SVJ om de op leeftijd geraakte Aventador uit te zwaaien. Lamborghini zegt dat elke pk slechts 1,98 kilo hoeft te verplaatsen. Daarnaast komt de SVJ over meer actieve aerodynamica te beschikken en belooft Lamborghini het gewicht van de Aventador verder terug te dringen door meer lichtgewicht materialen te gebruiken. Tevens is de vierwielaandrijving én de meesturende achteras onder de loep genomen. Daarnaast is de SVJ stukken stijver dan de reguliere Aventador SV. Later hebben we alle details.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum