Opnieuw gesnapt: Hyundai Kona!

Onthulling nabij

Hyundai Kona gelekt
Het opnemen van een reclamefilm van een nieuw model ruim voor de onthulling ervan is wellicht niet de handigste stap die een autofabrikant kan zetten. Opnieuw duikt de Hyundai Kona op!

Dankzij onze Franse collega's van AutoPlus wordt vandaag meer zichtbaar van de Kona, de hagelnieuwe cross-over van Hyundai, waarvan we eerder exclusief de achterkant konden laten zien. Ook nu zijn de foto's van de auto die waarschijnlijk de ix20 gaat opvolgen geschoten in Portugal.

Opnieuw wordt duidelijk dat Hyundai de Kona opmerkelijk veel kunststof meegeeft. De kunststof wielkastranden, vaak aanwezig bij cross-overs, zijn bij de Kona dikker dan gebruikelijk en aan de voorzijde loopt het zwarte kunststof door in de voorbumper waar het de verlichting omlijst.

We mikken erop dat de Kona, waarvan we de designtaal in de toekomst op meerdere modellen zullen terugzien, op i20-leest is geschoeid. Het duurt niet lang meer voordat de complete auto aan de wereld wordt voorgesteld.

PRIVATE LEASE Hyundai Kona

DirectLease
Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Comfort (5D/6A)
€ 479
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.