Opel Astra Sports Tourer debuteert op IAA

Stationwagon staat straks naast hatchback

Opel Astra Sports Tourer spy shot (foto SB-Medien)
Opel Astra Sports Tourer spy shot (foto SB-Medien)Opel Astra Sports Tourer spy shot (foto SB-Medien)Opel Astra Sports Tourer spy shot (foto SB-Medien)Opel Astra Sports Tourer spy shot (foto SB-Medien)Opel AstraOpel Astra
In september kan het grote publiek op de IAA in Frankfurt kennismaken met de nieuwe Opel Astra. Tegen die tijd moet ook de Sports Tourer klaar zijn. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de stationwagon, zo bewijzen deze spionagefoto's.

Het is de eerste keer dat de nieuwe Astra Sports Tourer voor de lens van onze spionagefotograaf poseert. De hatchback kennen we inmiddels en dus is het logisch dat de stationwagon snel volgt. Het is op dit moment lastig om iets te roepen over bagageruimte, maar het ligt voor de hand dat de nieuwe Sports Tourer minimaal hetzelfde aantal liters kan verstouwen als de huidige. Oftewel 1.550 liter met neergeklapte achterbank.

Het zou ons niet verbazen als Opel de Sports Tourer op de beurs van Frankfurt, halverwege september, laat debuteren naast de hatchback. Die laatste - waarvan de prijzen inmiddels bekend zijn gemaakt - staat eind oktober bij de Nederlandse dealers, de stationwagon verwachten we rond dezelfde tijd of iets later.

PRIVATE LEASE Opel Astra

DirectLease
Opel Astra 1.2 Turbo 110pk Edition (5D/6H)
€ 485
 
Arval
Opel Astra Sports Tourer 1.6 Turbo Hybrid 180pk Edition (5D/8A)
€ 605
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.