Ook Mazda CX-5 aangescherpt

Mazda CX-5 facelift
Mazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 faceliftMazda CX-5 facelift
Zojuist zagen we de subtiel gefacelifte Mazda 6 voorbijkomen. Nu hebben we ook de CX-5 in het vizier, die na z'n opfrisbeurt weer helemaal klaar is voor volgend jaar.

Mazda heeft in Los Angeles de nieuwe CX-3 en MX-5 staan en zojuist zagen we hoe ook de gefacelifte 6 er z'n opwachting maakt. Bij die laatste zijn de nieuwigheden niet al te wereldschokkend, datzelfde geldt voor deze licht gewijzigde CX-5.

De grotere broer van de CX-3 krijgt net als de Mazda 6 een andere grille mee en ook het binnenste van de koplampunits is opnieuw ingedeeld en voortaan voorzien van led-verlichting. Daarmee zijn - naast nieuw 19-inch lichtmetaal en nieuwe lakkleuren - de uiterlijke wijzigingen wel genoemd.

Net als de Mazda 6 krijgt ook de CX-5 het nieuwe infotainmentsysteem van de 3 mee. In tegenstelling tot in z'n twee broertjes wordt het nieuwe touchscreen gewoon op de plek van het oude systeem geschroefd. Geen centraal op het dashboard geplaatst scherm dus voor de CX-5.

De wijzigingen op de middenconsole komen verder wél overeen met de veranderingen die we in het binnenste van de gefacelifte 6 zagen. Opnieuw is hier sprake van de Amerikaanse uitvoering van de CX-5. De Europese versie zal uiteraard niet achterblijven, hier verwachten we snel informatie en beeld van.

PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum