Nu al nieuwe achterlichten voor Range Rover

Aan elkaar geknoopt

Land Rover Range Rover Glohh

Land Rovers nieuwe Range Rover is op designvlak een sterke evolutie van zijn voorganger. De relatief behoudend maar toch modern getekende SUV krijgt kort na zijn introductie al een set nieuwe achterlichten aangemeten.

Dat Land Rover een sterk gevoel heeft voor traditie, blijkt wel uit het ontwerp van de nieuwe Range Rover. Met de nieuwste incarnatie van de Engelse luxueuze SUV slaat Land Rover niet opeens een compleet nieuwe designweg in. Land Rover doet zelfs niet mee met de trend van de middels een lichtbalk aan elkaar geknoopte achterlichten die het Handboek Autodesign 2021 lijkt te dicteren. Wie de smalle verticale lichtunits van de nieuwe Range Rover niets vindt, hoeft de SUV niet meteen van zijn shortlist te schrappen.

Het Engelse bedrijf Glohh laat namelijk de eerste beelden zien van een set nieuwe achterlichten met OLED-techniek die het voor de nieuwe Range Rover in ontwikkeling heeft. Bij de exemplaren van Glohh blijven de verticale achterlichten intact, al wordt de zwarte kunststof strip die zich er normaliter tussen bevindt, vervangen door een lichtbalk met een opvallende signatuur. In het midden verbindt bedrijfsnaam Glohh de horizontale delen met elkaar. Vind je ook deze verlichting niets? Ook dan is er goed nieuws, de lichtsignatuur is namelijk aan persoonlijke smaak aan te passen.

Land Rover Range Rover

Achterlichten nieuwe Range Rover (origineel)

De verlichting bevindt zich volgens Glohh nog in een vroeg ontwikkelingsstadium en komen mogelijk pas eind 2023 beschikbaar. Wel komt Glohh volgend jaar met een vergelijkbare set achterlichten voor de uitgaande Range Rover.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.