Novitec Rosso toont N-Largo S

Ferrari F12 Berlinetta opgetuigd

Novitec Rosso Ferrari F12 Berlinetta
Novitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 BerlinettaNovitec Rosso Ferrari F12 Berlinetta
We kunnen het ons niet voorstellen dat je in een Ferrari F12 Berlinetta om vermogen of aandacht verlegen zit. Wie toch denkt op die twee terreinen tekort te komen, kan weer bij Novitec aankloppen voor een N-Largo S.

De F12 Berlinetta is met zijn 6,3-liter metende V12 goed voor 740 pk. Meer dan voldoende, zouden wij denken. Tuner Novitec Rosso is het daar natuurlijk weer niet mee eens.

De F12 kreeg van Novitec al eerder het N-Largo-pakket mee, maar op deze 'S' ziet de opsmuk er nog wat heftiger uit. Onderhuids verandert er niets ten opzichte van z'n voorganger. Dat betekent dat de auto van Novitec een herschreven motormanagementsysteem krijgt én een nog heftiger uitlaatstelsel mee. Het vermogen stijgt met 40 pk naar 780 pk. Ook het koppel neemt toe, en wel van 690 Nm tot 721 Nm. Een sprintje vanuit stilstand naar 100 km/h is in 3 tellen voorbij. De topsnelheid is vastgesteld op 350 km/h. Maken of kraken? Stemmen kan in de poll!

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.