Novitec Ferrari F8 N-Largo is heftig uitgebouwd

2,11 meter breed

Novitec Ferrari F8 N-Largo
Novitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-LargoNovitec Ferrari F8 N-Largo

Tuner Novitec neemt voor de tweede keer de Ferrari F8 Tributo onder handen. Novitec hangt dit nieuwe exemplaar aan het N-Largo-label en dat betekent dat de F8 grondig is uitgebouwd.

Novitec liet in januari al zien welke uiterlijke en technische trucjes het op de Ferrari F8 Tributo kon en met deze F8 N-Largo bewijst de tuner dat het nog een tandje extremer kan. N-Largo is de naam die de Duitse tuner plakt op met widebody's volgehangen modellen en dus is ook de F8 N-Largo flink breder dan het origineel. 13 centimeter maar liefst. Nagenoeg alle uiterlijke extraatjes van de nu 2,11 meter brede Italiaan zijn uit koolstofvezel vervaardigd.

We beginnen met de motorische aanpassingen. De van nature 720 pk en 700 Nm sterke 3.9 biturbo V8 is na de krachtkuur van Novitec goed voor 818 pk en 903 Nm. Met die mega-hoeveelheid spierkracht sprint de F8 N-Largo in 2,6 tellen naar de 100 km/h. Inderdaad, net zo snel als de reeds bestaande 803 pk sterke F8 Tributo van Novitec. Na 7,4 seconden trappen raas je met 200 km/h over het asfalt. De topsnelheid is vastgesteld op meer dan 340 km/h. Novitec zet de F8 Tributo verder op 21- en 22-inch lichtmetaal. Wie het wil, kan zijn F8 tot 3,5 centimeter dichter tegen het asfalt laten leggen en uiteraard kun je bij de tuner aankloppen voor een speciaal uitlaatsysteem. Novitec gaat slechts 15 exemplaren van de F8 N-Largo maken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.