Ferrari F8 Spider als heftige F8XX

Dik, dikker, F8XX

Ferrari F8XX Spider Mansory
Ferrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider MansoryFerrari F8XX Spider Mansory

Autoland kent een nisje waar tuners exoten van merken als Ferrari en Lamborghini overladen met schreeuwerige details en extra vermogen. Ditmaal is het Mansory dat zich op een kostbare supercar heeft gestort. Dit is de F8XX Spider.

Lachen je supercarvrienden je uit om je Ferrari F8 Spider? We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar voor wie om welke reden dan ook niet helemaal tevreden is met zijn Italiaanse open vrijetijdsmachine kan zijn F8 langsbrengen bij tuner Mansory. Eerder presenteerde Mansory in de vorm van de F8XX al een gondig uitgebouwde en met extra pk's geïnjecteerde F8 Tributo en nu is het de open F8 Spider die een vergelijkbare behandeling ondergaat.

Ferrari F8XX Spider Mansory

Mansory F8XX Spider

Ferrari's F8 Spider heeft net als zijn dichte Tributi-broer van nature een 720 pk en 770 Nm sterke V8 achter de voorstoelen. Mansory schroeft dat vermogen op tot 880 pk en 960 Nm door de F8 een speciaal uitlaatsysteem en een herschreven motormanagementsysteem te geven. Ook de F8 Spider wordt overladen met uit koolstofvezel vervaardigde optische extraatjes. We zien een arsenaal aan spoilers en lipjes rond de bumpers en bij de dorpels, een enorme achtervleugel en een hele reeks koolstofvezel inzetstukjes. Mansory zet de F8 Spider op 21- en 22-inch lichtmetaal en biedt voor het interieur vergaande personaliseringsmogelijkheden. Mansory heeft zelfs een set schroefveren op de planken liggen om de F8 Spider dichter tegen het asfalt te brengen.

Wat de Mansory-extraatjes moeten kosten is niet bekend, maar reken er maar op dat je voor het geld een prima middenklasser kunt aanschaffen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.