Nissan plaagt met Rogue cross-over

Nissan Rogue Teaser
Nissan X-Trail spyshotsNissan X-Trail spyshotsNissan Qashqai spyshotsNissan Qashqai 2014Nissan Qashqai+2
Op tien september zal Nissan z'n nieuwe Rogue onder het doek vandaan toveren. Wij hebben z'n gelijknamige voorganger hier nog niet, maar daar zou best eens verandering in kunnen komen.

Nissan heeft een nieuwe Qashqai op de rol staan, en bij de introductie van die nieuwe cross-over zal meteen wat geschoven gaan worden met namen en modellen. De zevenzits Qashqai+2 zal niet terugkeren, een andere cross-over zal in het gat springen dat deze versie achterlaat.

Ook de X-Trail is aan vervanging toe, onlangs zagen we z'n opvolger in camouflagejas voorbij de lens rijden. De X-Trail wordt samen met de Qashqai+2 in de blender gegooid, het resultaat gaat beide modellen opvolgen. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de auto genoemd gaat worden.

In Amerika is de X-Trail overigens al eerder vervangen door de Rogue, een auto die daar in 2007 op de markt kwam. Ook dat mengelmoesje is aan vervanging toe, en vandaag plaagt Nissan met een teaser van die toekomstige softroader. Het is niet ondenkbaar dat dit dezelfde auto wordt die bij ons de plek van de X-Trail en de Qashqai+2 komt opvullen.

Op 10 september weten we meer, dan zal Nissan meer dan alleen een koplampje laten zien.

PRIVATE LEASE Nissan

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.