Nissan Kicks Concept swingt Sao Paulo binnen

Nissan Kicks Concept
Nissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks ConceptNissan Kicks Concept
Nissan heeft het doek van de Kicks Concept getrokken, een kleine cross-over die de harten van de jonge Brazilianen moet winnen. De auto debuteert op de autoshow van Sao Paulo.

Volgens Nissan is de Kicks Concept 'een auto die geschikt is voor de Braziliaanse plattelandswegen, terwijl hij tegelijkertijd sportief, zakelijk en verfijnd genoeg is voor dagelijks vervoer'.

Het ontwerp van de Kicks is tot stand gekomen in de Noord- en Zuid-Amerikaanse designstudio's van Nissan. De auto is 4,30 meter lang, 1,80 meter breed en 1,60 meter hoog. De concept-car staat op 19-inch lichtmetaal.

Nissan wil de Kicks daadwerkelijk verkopen op de Braziliaanse markt en overweegt de auto in meer landen te gaan leveren. De auto lijkt echter vooral voor de groeimarkten bestemd te zijn en niet voor Europa.

Vanaf 9 november is de Kicks Concept te zien op de autoshow van Sao Paulo, de grootste autotentoonstelling van Latijns-Amerika.

PRIVATE LEASE Nissan

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.