Nissan Juke Enigma heeft Amazon Alexa aan boord

Lekker babbelen

Nissan Juke Enigma
Nissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke EnigmaNissan Juke Enigma

Nissan introduceert een nieuwe uitvoering van de excentrieke Juke. De compacte cross-over is vanaf nu ook als Enigma beschikbaar, een uitvoering die de digitale assistent Amazon Alexa naar het model brengt.

Nissan voegt de Enigma-uitvoering toe aan het Nederlandse leveringsgamma van de Juke. De Juke Enigma is vanbuiten te herkennen aan een reeks specifieke elementen, waaronder specifieke, zwarte 19 inch grote lichtmetalen wielen. Daarnaast doorspekt Nissan de Juke Enigma met een opvallend patroon dat we onder meer op de zijspiegelkappen en rond de daklijn tegenkomen. Op de C-stijl plakt Nissan een Enigma-badge. De Juke Enigma is in de two-tone lakcombinaties Gun Grey en Pearl White met een zwart dak beschikbaar, al is de auto ook geheel in het zwart te krijgen.

De Juke Enigma, die eind januari bij de dealers staat, is daarnaast de eerste Europese Nissan die over de digitale assistent van Amazon beschikt: Alexa. Je kunt de assistent vragen de portieren te ontgrendelen of juist te vergrendelen, vragen naar de brandstofvoorraad en via de stem opdrachten voor het navigatiesysteem geven. De Juke Enigma is beschikbaar met de 114 pk sterke 1.0 DIG-T benzinemotor en heeft een vanafprijs van €31.290. Dat bedrag is voor de handgeschakelde versie, Nissan levert de Juke Enigma ook met DCT-automaat.

PRIVATE LEASE Nissan Juke

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum