Nieuwe uitvoering voor Volkswagen Polo

Polo Beats laat van zich horen

Volkswagen Polo Beats
Volkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo BeatsVolkswagen Polo Beats
Volkswagen voegt een nieuwe uitvoering toe aan het leveringsgamma van de Polo. Het gaat om de Beats, een uitvoering waarbij de nadruk ligt op het audiosysteem.

De Polo Beats krijgt, niet bepaald een verrassend, het audiosysteem Beats by Dre mee. Dit systeem bestaat uit een achtkanaals 300 Watt krachtige versterker, een subwoofer en zes speakers.

Vanbuiten is de Polo Beats te herkennen aan striping op zowel motorkap als dak, Beats-logo's op de B-stijlen, zwart gespoten zijspiegelkappen en 16-inch tweekleurig lichtmetaal. In het interieur monteert Volkswagen naar eigen zeggen 'sportieve' sportstoelen met speciale bekleding. Het interieur wordt verder opgeleukt met rode en witte accenten en natuurlijk ontbreken ook hier de Beats-logo's en speciale vloermatten niet. Op het stuurwiel, de pookknop en de greep van de handrem is leer aangebracht. Het dashboard en de deurpanelen worden verder aangekleed met rood gekleurde panelen.

De Polo Beats is gebaseerd op de Polo Comfortline en krijgt verder dan ook diens standaarduitrusting. Front Assist met City Emergency Braking zijn derhalve aanwezig, hetzelfde geldt voor een multifunctioneel stuurwiel, mistlampen met bochtverlichting en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook het Radio Composition Colour-systeem, met 6,5-inch groot scherm, is aanwezig.

Volkswagen levert de Polo Beats met 75 pk sterke 1.0 MPI, 95 pk sterke 1.0 TSI en de 115 pk sterke versie van die driecilinder. De 1.0 MPI, met handgeschakelde vijfbak, kost
€ 20.030 terwijl voor de 1.0 TSI Beats met 95 pk (ook met handgeschakelde vijfbak) minimaal € 21.130 moet worden neergeteld. Diezelfde uitvoering met zeventraps DSG-transmissie gaat vanaf € 22.930 mee naar huis. Voor de Beast met 115 pk sterke 1.0 TSI vraagt Volkswagen € 22.750, deze is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak.

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (112) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum