Nieuwe Mercedes A-Klasse opnieuw gespot

Ranker en scherper van vorm

Mercedes-Benz A-Klasse Spionage
Mercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse SpionageMercedes-Benz A-Klasse Spionage
Mercedes-Benz heeft opnieuw de volgende generatie van de A-Klasse naar buiten gestuurd.

Helaas voor ons zijn ze bij Mercedes duidelijk nog niet van plan om veel van de nieuwe A-Klasse te laten zien. Een dikke laag camouflagemateriaal verhult de details van de auto. Toch is in grote lijnen duidelijk te zien dat de auto een stuk ranker van vorm zal zijn. Dankzij de lagere motorkap en meer gestrekte daklijn oogt de auto minder hoog dan de huidige A-Klasse. De scherpere lijnen lijken ook terug te komen in de meer geknepen koplampen en achterlichten. De kenmerkende plooi langs de flanken is nergens meer te bekennen.

De nieuwe A-Klasse komt op het modulaire MFA-platform te staan, hetgeen de binnenruimte en het gewicht van de auto ten goede moet komen. Het lijkt er dan ook op dat de auto ondanks zijn rankere voorkomen niet hoeft in te leveren aan ruimte voor de inzittenden. We verwachten de A-Klasse niet voor het einde van het jaar. Ongetwijfeld zit er ook weer een AMG-versie in het vat, die mogelijk nog iets krachtiger wordt dan de huidige A 45.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Alphabet
Mercedes-Benz A 180 Business Line (5D/7A)
€ 629
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz A 180 Business Line (4D/7A)
€ 640
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.