Nieuwe KITT is een Ford Mustang

Ford Mustang als Knightrider
De Amerikaanse televisieserie 'Knight Rider' uit de jaren '80 keert terug als speelfilm. In de moderne versie is de Pontiac Firebird ingeruild voor een Ford Mustang.
In Amerika wordt de laatste hand gelegd aan de film 'Knight Rider' die daar op 17 februari in première gaat. Natuurlijk speelt ook nu een auto weer de hoofdrol. Dat is dit keer een Ford Mustang. De nieuwe KITT kent drie gedaantes: de eerste is de als Hero car. Het dagelijkse vervoer van Mike Tracer, zoals de nieuwe Michael Knight heet. De KITT Attack is een auto die is gemaakt voor de aanval. Hij kan de lucht in en heeft foefjes in de carrosserie om de vijand af te schudden. Dan is er nog KITT Remote. Die kan ook zonder bestuurder uit de voeten. De nieuwe KITT heeft natuurlijk een uitgebreid wapenarsenaal aan boord en een supercomputer die overal inbreekt. Daarnaast kan KITT van kleur en vorm veranderen. In de film wordt de auto gestolen van de 24-jarige studente Sarah Graiman. Die blijkt eveneens een schepping te zijn van de makers van de eerste KITT. De studente roept de hulp van haar oude vriend Mike Tracer, inmiddels Irak-veteraan, om haar auto terug te halen. Met de hulp van de Mustang en een FBI-agent haalt het duo de auto terug.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.