Nieuwe grille voor Kia K9?

Kia K9
1 aprilgrappen zijn er in allerlei soorten en maten maar de vrienden van carscoop.blogspot.com serveerden gisteren toch wel een van de betere.

Kia's K9, die in de verre verte wel iets weg heeft van een BMW 7-serie, diende daarbij als inspiratiebron. Volgens de Amerikaanse website gaat Kia over tot cijfers in de typenaam, waarbij de K9 tot de 9'serie zou gaan behoren, inclusief apostrof zoals Kia die nu gebruikt bij de naam Cee'd.

Er wordt gesproken over een 935i (met 3,8-liter V6), de 945i ( met 4.6 V8) en de sportieve 950i met 5-liter V8. De grille van de originele K9 (foto 2) zou volgens criticasters te veel op een BMW lijken, vandaar dat onder leiding van chief designer Peter Schreyer een nieuw front werd ontworpen. "The 9 Series is the latest continuation of Kia's evolving design DNA, carrying a fresh family-look radiator grille that stands out from the competition."

PRIVATE LEASE Kia

Arval
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 256
 
Arval
Kia Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi ComfortLine (5D/6H)
€ 422
 
Arval
Kia Niro 1.6 GDi Hybrid Comfortline (5D/6A)
€ 462
 

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.