Nieuwe Ford Fiesta incognito naar buiten

Nieuwe Ford Fiesta incognito naar buiten
Nieuwe Ford Fiesta incognito naar buitenNieuwe Ford Fiesta incognito naar buitenNieuwe Ford Fiesta incognito naar buitenNieuwe Ford Fiesta incognito naar buitenNieuwe Ford Fiesta incognito naar buiten
Hoewel de Ford Fiesta nog hartstikke bij de tijd is, wordt er achter de schermen al weer druk gewerkt aan een opvolger.

De huidige Ford Fiesta debuteerde begin 2008 en in 2012 kreeg-ie een facelift voor z'n kiezen, die nota bene op de AutoRAI in Amsterdam voor het eerst te zien was. Onze spionagefotograaf stuitte in het zuiden van Europa op deze matzwarte Fiesta, die dienstdoet als omhulsel voor de techniek van een geheel nieuw model.

Volgens de fotograaf werd de Fiesta gevolgd door een oud prototype van de Focus RS, waardoor de indruk zou kunnen ontstaant dat Ford ook met een RS-versie van de Fiesta bezig is. Maar dat is waarschijnlijk niet het geval, daarvoor is de testauto niet 'dik' genoeg opgetuigd.

De nieuwe Ford Fiesta komt in 2016 op de markt en zal wederom in het Duitse Keulen van de band lopen. We verwachten dat Ford veel van het huidige motorenaanbod zal overhevelen naar de zevende generatie van de B-segmenter. Wellicht dat Ford net als Volkswagen (Polo) en Renault (Clio) besluit om de 3-deursversie te schrappen.

PRIVATE LEASE Ford Fiesta

DirectLease
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Connected (5D/6H)
€ 345
 
Arval
Ford Fiesta 1.1 75pk Connected (5D/5H)
€ 368
 
Leaseplan
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 394
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.