Nieuwe Focus ook als Futura

Prijs 4-deurs Focus bekend

Ford Focus
Het Futura-model van de Focus heeft Ford in het verleden geen windeieren gelegd: liefst 80 procent van alle verkochte Focussen was een Futura. Reden om ook van het nieuwe model een Futura-versie te brengen.
Het Futura-model van de Focus heeft Ford in het verleden geen windeieren gelegd: liefst 80 procent van alle verkochte Focussen was een Futura. Reden om ook van het nieuwe model een Futura-versie te brengen. Vanaf 1 mei is de nieuwe Ford Focus leverbaar als Futura. Het accessoirepakket bestaat onder meer uit 16" wielen, airconditioning, cruise control, sportstoelen, zes airbags, radio / cd-speler, sportonderstel en een verstelbare stuurkolom.
De Futura is leverbaar met drie dieselmotoren: een 1,6-liter TDCi met 90  pk of 109 pk en een 2-liter TDCi met 136 pk. Het benzine-aanbod is wat kleiner met een tweetal 1,6-liter benzinemotoren met 100 pk of 115 pk.
De Focus Futura is leverbaar als wagon- of hatchback. Prijzen zijn vanaf 21.200 euro voor de 3-deurs met een 1,6-liter 100 pk benzinemotor. De dieselversie kost minimaal 24.900 euro.
Naast de Futura-modellen wordt het Focusprogramma ook uitgebreid met een 4-deurs sedan. Dat model staat voor een prijs vanaf 20.700 in de prijslijst. Vooralsnog is de 4-deurs niet als Futura leverbaar.  

PRIVATE LEASE Ford Focus

Gerelateerde forumtopics