Nieuwe kleuren voor Mercedes-AMG SL

Groen met groen

Mercedes-AMG SL Manufaktur
Mercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL ManufakturMercedes-AMG SL Manufaktur

Via zijn Manufaktur-programma breidt Mercedes-AMG het aantal mogelijke kleurencombinaties voor de SL uit. Niet alleen voor het interieur en de carrosserie zijn binnenkort meer kleuren beschikbaar, ook de cabriokap kun je voortaan in het donkerblauw bestellen.

Bij de Manufaktur-afdeling van Mercedes-Benz kun je voortaan uit acht extra lakkleuren kiezen voor de Mercedes-AMG SL. Dat zijn twee unilakken ('vintageblauw' en 'siliciumgrijs'), twee metallic lakken ('côte d'azur-blauw' en ('rubelietrood') en vier matte lakken: zwart, zilver, grijs en groen. Laatstgenoemde is zelfs exclusief op de SL verkrijgbaar, alleen deelt Mercedes-Benz er gaan plaatje van.

Voor het interieur biedt Mercedes' Manufaktur zeven extra kleuren, die vooral op de stoelen terugkomen: rood, nog een rood, roségrijs, beige, blauw, bruin en ... groen! Daarnaast is het stoffen dak voortaan in donkerblauw te bestellen. Aan de binnenzijde van de auto beperken de Manufaktur-inspanningen zich verder tot een paar logootjes, hoogpolige vloermatten en extra veel stiknaden.

De extra aankledingsopties zijn vanaf heden bij alle Mercedes-Benz-dealers te bestellen. Dat geldt nog even niet voor de grijze, groene en zilveren matte lak: die drie zijn pas vanaf het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.

Mercedes-AMG SL Manufaktur

Groen leer, jawel!

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.