Nieuwe Chevrolet Camaro schemert door

Chevrolet Camaro teaser
Over een week is het tijd voor de nieuwe Camaro om z'n spierballen te laten rollen. Vandaag krijgen we nog een laatste reeks teaserfoto's te zien.

De zesde generatie van de Camaro staat te trappelen om de nieuwe Mustang op z'n falie te geven. Ook Chevrolet zelf kan blijkbaar niet wachten, gezien de hoeveelheid teasers die de Amerikanen op autoland afvuren.

Op de nieuwe foto's zien we een deel van het front van de nieuwe Camaro en ook de zijkant van de nieuwe coupé is in een donkere ruimte te zien. Het lichter maken van de foto's hielp in dit geval overigens vrij weinig.

De nieuwe Camaro krijgt een koets die niet schokkend zal afwijken van die van het huidige model. Het ontwerp zou een meer uitgesproken versie zijn van 'het huidige Camaro-karakter'. Een gladde onderzijde van de auto en in andere hoeken geplaatste lipjes en spoilers moeten voor 30 procent minder lift zorgen. Over een kleine week weten we meer; dan wordt de Camaro in z'n geheel gepresenteerd.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.