Mysterieuze Ferrari blijkt one-off te zijn

Unieke Ferrari heet 458 MM Speciale

Mysterieuze Ferrari blijkt one-off te zijn
Vorige maand dook ineens een opmerkelijke Ferrari op. Toen vermoedden we al dat het misschien om een one-off zou gaan, wat nu bewaarheid wordt. Een 458 is door Ferrari speciaal voor een klant omgebouwd tot deze 'MM Speciale'.

Er zijn van die mensen die geld als water hebben en de Ferrari 458 nog niet bijzonder genoeg vinden. Zo ook degene die Ferrari een - niet nader genoemde - lieve duit toestak voor deze one-off. Het Ferrari Styling Center pakte een Ferrari 458 en toverde deze om tot dit unieke exemplaar.

De wijzigingen springen behoorlijk in het oog. Zo zien we nieuwe extra luchtinlaten op de heuppartij van het raspaard, aangepaste C-stijlen en de achterkant werd flink verbouwd. Aan de voorkant werden de A-stijlen zwart gespoten en de neus lijkt nu meer op die van de 488. Dat alles is verder aangekleed met speciaal voor de MM Speciale ontworpen wielen en de Italiaanse driekleur over de hele lengte van de auto.

Of er ook nog aan de motor is geknutseld, is niet bekend. Gezien het feit dat de auto op de 458 is gebaseerd, moet dankzij de 4,5-liter V8 de 100 km/h in ieder geval in 3 seconden bereikt kunnen worden en ligt de topsnelheid op 325 km/h.

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.