Levering 458 Speciale bekritiseerd *update*

Ferrari 458 Speciale
Wie een Ferrari 458 wil bezitten, moet daarvoor goed z'n best doen. Niet alleen om de auto te kunnen betalen, maar ook om deze überhaupt geleverd te krijgen. Ferrari schijnt namelijk voorrang te geven aan orders waarbij meer opties besteld zijn.

Nou is de aanbetaling van ruim 30.000 euro al niet mals, maar uit onderzoek van Motoring Research.com is gebleken dat je met meer over de brug zal moeten komen om verzekerd te zijn van de levering van je 458 Speciale.

Het schijnt namelijk dat Ferrari contact opneemt met mensen die in afwachting waren van levering van de snelste 458, met de vraag of er niet nog meer opties besteld moesten worden. Vervolgens zou levering van een meer complete auto voorrang krijgen, waardoor mensen die een relatief kale Speciale hebben besteld extra lang moeten wachten of zelfs van de lijst geschrapt worden.

*Update 25-11: Ferrari meldt in een officiële verklaring dat het zelf niet de levering van auto's aan klanten bepaalt. Het zijn volgens het Italiaanse merk de dealers die bepalen wie wanneer z'n auto krijgt.*

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.