Modieuze Mini voor 't goede doel

Mini Paceman Cavalli
Mini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman CavalliMini Paceman Cavalli
Voor de dertiende keer op rij heeft Mini een van z'n modellen beschikbaar gesteld om door een bekende ontwerper in een ander jasje gestoken te worden. Dit jaar was de eer aan Roberto Cavalli.

Jaarlijks doneert Mini een van z'n auto's aan Life Ball, een groot liefdadigheidsevenement dat in Wenen wordt gehouden. Een bekende ontwerper mag zich uitleven op de Mini, dit jaar kreeg de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli een Paceman toebedeeld.

Het uiterlijk van de Mini is behoorlijk onder handen genomen. We zien een speciale kleur die, afhankelijk van het licht, bruin of zwart lijkt. Op het dak heeft Cavalli, subtiel als dat-ie is, z'n eigen beeldmerk gedrukt. Aan de zijkant komen we nog even de naam van de Italiaan tegen om iedere twijfel over z'n afkomst weg te nemen. Ook in het interieur zien we wat aanpassingen. Zo krijgen de hoofdsteunen ook het Cavalli-logo op zich gedrukt en verder zien we wat opvallende stiksels in het lederen interieur. Het stuurwiel en delen van het instrumentarium krijgen verder nog wat dierenhuidmotiefjes op zich gedrukt. Wie niet zo gecharmeerd is van de Mini Cavalli kan gerust ademhalen, het zal bij een eenmalige editie blijven.

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.