Mitsubishi toont duistere plaat Pajero Sport

Japanners plagen met Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport teaser
Mitsubishi heeft een nieuwe Pajero Sport op de planning staan. Voor hij officieel uit de doeken wordt gedaan, krijgen we nog een teaser te zien.

Op 1 augustus trekt Mitsubishi het doek van de Pajero Sport, een SUV die wat formaat betreft onder de échte Pajero zit, die bij ons in de showrooms staat. De huidige Pajero Sport kent overigens meerdere namen. Her en der wordt de SUV Pajero Dakar, Montero Sport of Challenger genoemd. Onderhuids deelt de avonturier van oudsher z'n genen met de L200 pick-up.

Onder de kap verwachten we benzine- en dieselmotoren met vermogens tussen de 154 en 181 pk, dezelfde krachtbronnen liggen namelijk eveneens in de L200.

We zien overduidelijk het familiegezicht van Mitsubishi terug op deze nieuweling, een designtaal waar Lada overigens minder gelukkig van werd ...

Benieuwd naar het complete ontwerp? Heb dan nog een week of drie geduld. Op 1 augustus trekt Mitsubishi het doek van de Pajero Sport in Bangkok. We achten de kans klein dat de Pajero Sport in ons deel van de wereld leverbaar zal worden.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.