Mitsubishi Eclipse Cross en Outlander aangekleed

Meer voor Tokyo Auto Salon

Mitsubishi Tokyo Auto Salon
Natuurlijk kan Mitsubishi niet ontbreken op de Tokyo Auto Salon, die medio januari zijn eerste bezoekers verwelkomt. Het merk presenteert vandaag drie inzendingen.

Mitsubishi presenteert twee aangepaste versies van de Eclipse Cross. De eerste heet voluit Eclipse Cross Premium Sports Concept en is ongetwijfeld een vooruitblik op een speciale editie voor de lokale markt. We zien een Eclipse Cross met chroomkleurige inzetstukken in de voorbumper en lichtmetalen 20-inchwielen. De onderste delen van de bumpers en sideskirts, die normaal gesproken zwart zijn, zijn nu in dezelfde witte kleur als de koets gespoten. De grille is op zijn beurt donkerder uitgevoerd dan gebruikelijk.

Dan is er de Eclipse Cross Field Athlete Concept, tevens een voorbode op een nieuwe uitvoering van de cross-over. Mitsubishi heeft zijn nieuwste hoogpotige een bronskleurige koets gegeven en kleedt de auto aan met zwarte details en 18-inchwielen. Het geheel moet de auto volgens zijn scheppers een luxueuze uitstraling geven.

Tot slot wordt ook de Outlander PHEV onder handen genomen. De 'Premium Sports Concept' gedoopte showauto is volgens Mitsubishi een zowel luxueus als sportief aandoende variant van de SUV.

PRIVATE LEASE Mitsubishi

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.