Mini 'viert diversiteit' met speciale uitvoering

Lekker divers?

MINI Cooper S 3-Deurs Multitone Edition
MINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone EditionMINI Cooper S 3-Deurs Multitone Edition

Mini roept een speciale uitvoering van de driedeurs Mini Cooper in het leven die luistert naar de naam Multitone Edition. Met de Multitone Edition viert Mini naar eigen zeggen 'de diversiteit van de Mini-community'. Er komen 50 exemplaren van naar Nederland.

Mini brengt 50 Multitone Edition geheten exemplaren van de driedeurs Mini Cooper naar Nederland. De Multitone Edition moet de 'diversiteit van de Mini-community' vieren. De speciale uitvoering heeft een dak dat aan de voorzijde in Aspen White is uitgevoerd en naar achteren via de kleur Melting Silver II overloopt in het donkere Jet Black. Mini trommelt een witte regenboog op die het dak verder aankleedt, al kom je de witte strepen ook elders op de auto tegen. Deze witte regenboog, zoals Mini het noemt, is voor de speciale uitvoering belangrijk. Volgens Mini staat de regenboog voor zowel diversiteit als positiviteit. De rest van de auto is in de lakkleur Sage Green gespoten.

a href=

Mini

De Multitone Edition staat op 17-inch Tentacle Spoke Black geheten wielen met tweekleurige naafdoppen die "de positieve uitstraling compleet maken". Ook in het interieur is de speciale uitvoering versierd. Zo kom je de naam van de uitvoering tegen op de instaplijsten en op de vloermatten. De witte regenboog vind je terug op het dashboard en op de zonnekleppen. De Multitone Edition krijgt een met leer bekleed sportstuur en ook de sleutels van de Mini wijken iets af van die van de reguliere Mini's. De Mini Multitone Edition heeft een vanafprijs van €37.590.

PRIVATE LEASE MINI

DirectLease
Mini Electric Camden Edition (3D/CVT)
€ 509
 
Alphabet
Mini Countryman Cooper (5D/6A)
€ 699
 

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.