Mini Challenge voor Duitsland

Mini Challenge
Mini komt met een gelimiteerd model om de Mini Challenge extra onder de aandacht te brengen. Er worden 100 exemplaren van de 210 pk sterke speciale Mini gebouwd.
Mini komt met een gelimiteerd model om de Mini Challenge extra onder de aandacht te brengen. Er worden 100 exemplaren van de 210 pk sterke speciale Mini gebouwd.  Het slechte nieuws: de Mini Challenge is alleen voorbehouden aan Duitsland. Daar is een raceklasse met de Mini die ook die naam draagt. De Challenge heeft hetzelfde aantal pk's als de raceauto. De basis van de Challenge is een Mini Cooper S met het Chili-pakket. Daarnaast is de auto nog voorzien van stabiliteitscontrole, tractiecontrole, een olie-, oliedruk- en koelvloeistofmeter, speciale 17 inch wielen, een aërodynamicapakket, een dakspoiler, speciale Challenge-folie, een start- en stopknop en een badge met het serienummer van de Challenge. De Mini Challenge is te koop in chili red, zwart en donker zilver.
In Nederland is de Mini ook te koop met 210 pk. Dan heet de auto Cooper Works. Het Works-pakket kan door de dealer op een Cooper S worden gebouwd. Dan heeft de Mini een topsnelheid van 230 km/u en de sprint van 0 naar 100 verloopt in 6,6 seconden.

PRIVATE LEASE MINI