Mercedes SLS Roadster terug op continent

Mercedes SLS Roadster terug op continent
Mercedes SLS Roadster terug op continentMercedes SLS Roadster terug op continentMercedes SLS Roadster terug op continentMercedes SLS Roadster terug op continentMercedes SLS Roadster terug op continent
De Mercedes SLS AMG Roadster heeft de hittetests in het westen van de VS achter de rug en rijdt nu onder heel andere omstandigheden op de Ring rond. In de regen wordt de open versie van de SLS AMG klaargestoomd voor zijn marktintroductie, vermoedelijk in 2011.
Eer de Mercedes SLS AMG Roadster op de markt komt is het alweer 2011. Uiteraard beschikt de onthoofde versie van de nieuwe Gullwing niet over vleugeldeuren, dat wordt namelijk een beetje lastig bij een stoffen dak. Afgelopen zomer doken opeens uit het niets de eerste beelden op van een SLS AMG Roadster in de stoffige woestijnen van de VS. De 571 pk sterke SLS AMG moest toen nog onthuld worden op de IAA. Behalve aan een Roadster werkt Mercedes AMG ook nog aan een geheel elektrisch aangedreven SLS, met vier, bij de wielen geplaatste elektromotoren. Daarvan komt in 2013 waarschijnlijk een kleine serie op de markt.  De dichte SLS AMG is al bestelbaar, hij kost in Nederland meer dan drie ton en er zijn al meer dan 40 bestellingen vanuit ons land binnen.
Video

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.