Mercedes SLS AMG volgens DD Customs

Mercedes-Benz SLS AMG DD Customs
Mercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD CustomsMercedes-Benz SLS AMG DD Customs
De Mercedes-Benz SLS AMG is in de herfst van zijn carrière. Dat heeft DD Customs er niet van weerhouden om de auto nog eens van een nieuwe bodykit te voorzien. Daarnaast heeft het bedrijf onderhuids ook nog wat lichte aanpassingen gedaan.

De SLS is al voor veel tuners interessant gebleken. Het is misschien wat laat, maar het Duitse DD Customs heeft nu uiteindelijk ook zijn handen vuil gemaakt aan de sportcoupé. De auto is voorzien van een nieuwe voorspoiler, nieuwe zijskirts en een nieuwe achterbumper. Die laatste wordt vergezeld van een geïntegreerde diffuser.

De 20-inch voorwielen en 21-inch achterwielen zijn van Corniche Sports. Hoe dicht de koets boven die wielen hangt, is eigenhandig aan te passen. DD Customs heeft de auto namelijk voorzien van hydraulisch verstelbare rijhoogte. Daarmee kan de auto tot 40 millimeter hoger op zijn poten komen te staan, onder andere om veilig over drempels te kunnen zonder stukjes van de voorspoiler achter te laten.

Verder is het uitlaatsysteem vervangen door een after-marketexemplaar. Het hart van de SLS, de toch al niet zielige 571 pk sterke 6,2-liter V8, is ongemoeid gelaten. Wat deze speciale SLS moet gaan kosten, is niet bekend.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.