Mercedes S 65 AMG gesnapt tijdens videoshoot

Mercedes S 65 AMG gesnapt tijdens videoshoot
Het houden van heimelijke foto- en videoshoots in de openbare ruimte wordt steeds hachelijker, nu de liefhebbers steeds beter geïnformeerd zijn en zo ongeveer iedereen een telefoon met camera op zak heeft. Mercedes vond dat maar weer eens uit bij opnames van de commercial voor de S 65 AMG.

De Youtube-gebruiker 'Gniepah' was ditmaal de luis in de pels van Mercedes-Benz. Hij zette trots een video van bijna vier minuten op zijn account. Het is duidelijk te zien dat de Mercedes-crew nog probeert het filmen te storen, maar tevergeefs.

De 'V12 biturbo' logo's zeggen al genoeg: we hebben hier te maken met de toekomstige keizer van het S-klasse gamma, de S 65 AMG. Die versie krijgt een 630 pk sterke V12 onder de kap. Het prestatieniveau ligt nog net ietsje hoger dan dat van de S 63 AMG, al heeft z'n kleine broertje het gat inmiddels aardig gedicht. Het bestaansrecht van de S 65 AMG is dan ook de machtige V12, die als statussymbool in sommige kringen onmisbaar is.

De sprint naar 100 km/h kost een dikke vier seconden. Waarschijnlijk komt de auto ook met vierwielaandrijving beschikbaar en dan moet de S 65 AMG zonder meer de barrière van vier seconden kunnen slechten. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h.

We zullen de S 65 AMG waarschijnlijk niet op de IAA zien. Daar debuteren de gewone versies en de S 63 AMG immers al. Waarschijnlijk reserveert Mercedes-Benz de topversie voor de LA Auto Show in november.

Bekijk hier de volledige Youtube-video van de S 65 AMG:

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.