Mégane RS Red Bull komt toch via Renault

Renault Mégane RS Red Bull Racing RB8
Een maand geleden trok Renault de Mégane RS Red Bull onder het doek vandaan. Aanvankelijk zou Renault 'm niet naar Nederland halen, maar daar komt nu verandering in.

Renault heeft de Mégane RS in een gelimiteerd jasje gestoken. De Red Bull Racing RB8-uitvoering is een knipoog naar de Formule 1-wagens van het Red Bull-team. Aanvankelijk zou Renault het actiemodel niet naar Nederland halen. Renaultsport-specialist Kerhof en Visscher dook er echter bovenop en besloot de auto zelf maar hier te gaan leveren.

Dat moet geknaagd hebben bij Renault. Zodoende heeft de Nederlandse importeur ervoor gekozen om de opgetuigde Mégane toch naar ons koude kikkerlandje te halen. De auto is tot en met 23 augustus te bestellen, neem wel 41.990 euro mee naar de Renault-dealer. Op technisch vlak veranderde er niets aan de RS. Dat betekent dat-ie over een geblazen 2.0-liter turboblok beschikt die er 265 pk uit perst. Een sprintje naar de 100 km/h is in 6 seconden gepiept, z'n topsnelheid ligt op 254 km/h.

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum