McLaren Elva nu ook met voorruit

20 kilo in de plus

McLaren Elva voorruit
McLaren Elva voorruitMcLaren Elva voorruitMcLaren Elva voorruitMcLaren Elva voorruitMcLaren Elva voorruit

Goed nieuws voor wie het zat is om na elke rit te pletter geslagen vliegen uit zijn gebit te peuteren. McLaren komt met een speciale versie van de exclusieve Elva die wél is voorzien van een voorruit.

De in 2019 voorgestelde Elva is een tot 149 stuks gelimiteerde open hypercar die het tot op heden altijd zonder voorruit moest stellen. Daarin komt nu verandering. McLaren breidt het Elva-aanbod namelijk uit met een versie die dankzij een echte voorruit voorkomt dat je gelaat tijdens het rijden omvormt tot dat van een mopshond.

McLaren Elva voorruit

McLaren Elva

De McLaren Elva met voorruit is zo'n 20 kilo zwaarder dan het model zonder. Automatische ruitenwissers, sproeiers en zonnekleppen maken tevens deel uit van die twintig extra kilo's. Voor de prestaties heeft dat volgens de fabrikant allemaal geen negatieve gevolgen. De McLaren moet in 2,8 tellen naar een snelheid van 100 km/h kunnen sprinten en wie 6,8 seconden geduld heeft raast met 200 km/h over de snelweg. De voorruit is na montage overigens niet meer te verwijderen. De Elva-met-voorruit gaat eind dit jaar in de verkoop. Prijzen zijn er nog niet.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.