McLaren 570GT 'by MSO' voor Pebble Beach

Oplossing voor broeikas-interieur onderweg

McLaren 570S 'by MSO'
McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'McLaren 570S 'by MSO'
McLarens personalisatieafdeling MSO heeft het er maar druk mee. Kort na het uitlekken van de 688 HS maken we kennis met het volgende pareltje uit Woking: de 570 GT 'by MSO'

Deze bijzondere 570GT is officieel een concept-car ter gelegenheid van het Pebble Beach-concours dat deze week gehouden wordt, maar reken maar dat de gemonteerde opties en accessoires straks gewoon te bestellen zijn. Het grootste nieuws is het 'Electro-Chromic'-dak. Bij de introductie van de 570GT ondervond Marco Gorter al dat het glazen dak van de GT voor een broeikaseffect zorgt, en dat zou met dit nieuwe systeem verleden tijd moeten zijn. De instelmogelijkheden worden uitgebreid, waardoor de lichtdoorlatendheid van het plafond nu kan variëren van 'volledig' tot 'bijna niet'. Dit zou de bruikbaarheid in hete oorden erg ten goede komen.

Natuurlijk blijft het daar niet bij en is de auto bedolven onder de bijzondere bekledingsstoffen, koolstofvezel accessoires en wonderlijke laksoorten die we van MSO gewend zijn. Het showmodel krijgt lak in de tint 'Pearl White' mee dat sterk contrasteerd met details in pianolak. Een vederlicht titanium uitlaatsysteem zorgt voor gewichtsbesparing én een gedurende de inrijperiode fraai verkleurend eindstuk.

Video

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.