Mazda MX-5 RF komt in april

Gamma MX-5 ook in Nederland uitgebreid

Mazda MX-5 RF
Mazda MX-5 RFMazda MX-5 RFMazda MX-5 RFMazda MX-5 RFMazda MX-5 RF
Goed nieuws voor wie de Roadster Coupé van de vorige generatie MX-5 mist: de MX-5 RF komt naar Nederland en wel in april volgend jaar!

Mazda verraste vriend en vijand in maart dit jaar tijdens de New York International Auto Show toen het de MX-5 RF aan het publiek voorstelde. Van de vorige generatie MX-5 had Mazda een versie met een stalen klapdak op de bestellijst staan. Met de huidige vierde generatie van de MX-5 gooit Mazda het over een andere boeg.

De MX-5 RF lijkt in dichte vorm meer dan ooit op een coupé. In open toestand valt de MX-5 RF misschien wel weer het beste te typeren als een Targa. In Japan is men inmiddels begonnen met de productie van de nieuwe MX-5-variant, een moment dat Mazda aangrijpt om aan te kondigen dat hij in april volgend jaar in de Nederlandse showrooms te vinden is. Wat de MX-5 RF gaat kosten, is op dit moment nog niet bekend. Daar komt later deze maand verandering in.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (56) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum