M Performance Parts voor BMW X5 M, X6, X6 M en X7

Sportieve mastodonten

M Performance Parts BMW X6, X5, X7
M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7M Performance Parts BMW X6, X5, X7

In de vorm van de X5 M en X6 M presenteerde BMW gisteren een tweetal nieuwkomers. De oplettende lezer weet dan wel hoe laat het is: tijd voor M-Performance-onderdelen. Ook de reguliere X6 én de X7 moeten eraan geloven.

De lancering van de M Performance-folder is tegenwoordig bijna vaste prik bij BMW, voor zowel reguliere als échte M-modellen.

Hoewel M Performance de mogelijkheid biedt tot het personaliseren van de auto moet je niet al te veel creativiteit verwachten. In alle gevallen gaat het namelijk om aankleding met een nadrukkelijk sportieve inslag, waarbij zwart en carbon de hoofdrol spelen en de gepresenteerde auto’s ook nog eens altijd in wit zijn uitgevoerd.

De X6, X6 M en X5 M worden onder meer voorzien van een grille in carbon, een nieuwe inzet voor de diffuser en aankleding voor de koelopeningen in de flanken. Zwart 22-inch lichtmetaal en - jawel - het nodige stickerwerk vullen het uiterlijk verder aan. Het opzetstuk dat op de standaard aanwezige dakspoiler van de X5 M wordt gemonteerd, zou de rechtuitstabiliteit verder vergroten.

Liefhebbers van glimmertjes worden vast blij van de projectie op de grond als de deur wordt geopend, want in dit geval kan het M-logo op de grond worden geprojecteerd. De lampjes vormen een mooie combinatie met de exemplaren in de grille. Het interieur wordt ook aangekleed, waarbij het uiteraard in overvloed aanwezige koolstofvezel gezelschap krijgt van een heleboel alcantara en een stuurwiel met een zowaar kleurrijke rechtuitstand-indicator.

Overigens blijft het niet bij uiterlijkheden, want ook de remmerij wordt aangepakt. Het Sports Brake System is standaard op de X5 M en X6 M, maar kan bij M Performance Parts ook voor de reguliere X6 worden besteld.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.