Limited Edition Mazda MX-5 in New York

Mazda MX-5 Limited edition
Als de New York Auto Show op 23 maart zijn deuren opent voor de media, zal Mazda met de MX-5 van de partij zijn. Die heeft weliswaar zijn wereldpremière al achter de rug, maar de Japanners komen daar met een speciale Limited Edition.

Als de New York Auto Show op 23 maart zijn deuren opent voor de media, zal ook Mazda met de MX-5 van de partij zijn. Die heeft weliswaar zijn wereldpremière al achter de rug, maar in de Big Apple komen de Japanners met een speciale Limited Edition.

De MX-5 ging tot nu to in de Verenigde Staten als Miata door het leven en of dat zo zal blijven is nog niet bekend. We denken dat hij ook daar MX-5 genoemd zal worden. Zeker is dat Mazda op de show in New York de 3rd Generation Limited zal onthullen. De serie zal bestaan uit 3500 exemplaren die voor alle markten wereldwijd waar de sportwagen wordt verkocht en komt tegelijk met de normale versie.
Zowel het in- en exterieur is rijk voorzien van verchroomde details. De MX-5 staat verder op zilverkleurige 17-inch wielen.
De 3rd Generation Limited is uitgerust met de 2-liter MZR-motor die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Op de show in New York staat een exemplaar in de kleur Velocity Red Mica, die exclusief is voor de beperkte oplage en is gecombineerd met voorrode leren stoelen. Andere kleuren komen eveneens beschikbaar.

PRIVATE LEASE Mazda MX-5

Mazda
Mazda MX-5 SkyActiv-G 132 Prime-Line (2D/6H)
€ 655
 

Gerelateerde forumtopics