Lexus teast LM

Alphard 2.0

Lexus LM teaser

Lexus neemt later deze maand een nieuw model mee naar China. Vandaag krijgen we een tweede teaser van die auto te zien, een model dat geen twijfel meer laat bestaan over zijn technische basis.

Vorige week liet Lexus een eerste teaser zien van het nieuwe model dat het meebrengt naar Auto China, een grote Chinese autobeurs die later deze maand zijn poorten opent. We vermoedden toen al dat Lexus de Aziatische markt zou verrijken met een luxueuze personenbus, die waarschijnlijk zijn basis zou gaan delen met de Toyota Alphard. Helemaal vast stond dat nog niet, maar de nieuwe plaagplaat die Lexus nu laat zien, bevestigt onze vermoedens.

Op de nieuwe, duistere afbeelding is namelijk het zijaanzicht van de nieuwe Lexus te zien, een auto die gezien de hashtags die de afbeelding op de sociale kanalen vergezelden LM gaat heten. Dat zijaanzicht komt met zijn opmerkelijk gevormde B-stijl overeen met dat van de al genoemde Alphard (foto 2). De Lexus-variant zal ongetwijfeld rijkelijk zijn voorzien van chroom, al springt Toyota bij de Alphard ook al niet te zuinig met dat glimmende materiaal om.

Net als de Alphard komt de Lexus LM waarschijnlijk beschikbaar met zowel reguliere benzinemotoren als met een hybride aandrijflijn.  Meer details volgen spoedig!

 

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.