LB Performance Ferrari 458 met popnagels

LB Performance Ferrari 458
LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458LB Performance Ferrari 458
Een auto die door zowel Italianen als Japanners in elkaar is gezet, die zien we niet zo vaak. Vandaag is het dan toch zover: tuner LB Performance heeft een speciale widebody-kit ontwikkeld voor de Ferrari 458.

Het moet gezegd: waar getunedesupercars door hun bizarre kleurstellingen en opzichtig spoilerwerk vaak opvallen als enige doel lijken te hebben, ziet deze Ferrari er iets functioneler uit. Niet dat je hiermee anoniem over straat gaat, maar in plaats van chromen accenten en loodzware achtervleugels zien we hier aanpassingen die direct uit de racerij afkomstig lijken te zijn.

LB Performance houdt eerbiedig afstand van het gebeuren onder de motorkap, en laat daar behalve een extra luidruchtige uitlaat alles bij het oude. Iets minder eerbied zien we aan de buitenkant: om de verbredingen te monteren bleken popnagels de beste oplossing.

De extra brede spatborden bieden onderdak aan al even extreme wielen, terwijl een fikse verlaging de wit beletterde banden diep in de welvingen drukt. Om de uitstraling compleet te maken, monteerden de Japanners een splitter, aangepaste sideskirts en een 'ducktail'- achterspoiler.

Het complete pakket aanpassingen staat voor omgerekend 18.000 euro in de prijslijst. Geïnteresseerden kunnen zowel een Spider als een coupé aan de ombouw onderwerpen, LB Performance heeft zelfs van beide uitvoeringen een demo paraat.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.