AutoWeek-lezer spot: Ferrari M458-T

Ferrari M458-T
Ferrari staat op het punt op z'n 458 Italia een grondige update te geven. AutoWeek-lezer Martijn kwam in Modena liefst twee afgeplakte versies tegen.

AutoWeek-lezer Martijn trok afgelopen weekend door Italië, en bracht daarbij natuurlijk een bezoekje aan Modena. De camera werd uit de tas getrokken, en met twee klikjes werden liefst twee exemplaren van de Ferrari M458-T gefotografeerd.

De twee afgeplakte 458's Speciale - onder andere te herkennen aan hun voorspoiler - zijn rondom voorzien van witte plakkers, wat ons doet vermoeden dat hier getest wordt met de aanstaande facelift van de 'instap-Ferrari'.

Mogelijk krijgt de nieuwe versie van de 458 de toevoeging 'M', wat staat voor Modificato. Naar verluidt wordt de huidige V8 vervangen door een doorontwikkelde versie van het exemplaar dat in de California ligt. Voor extra power worden er volgens de geruchtenmolen liefst twee turbo's op geschroefd. Zo komt het vermogen op zo'n 660 pk uit. We verwachten de vernieuwde 458 volgend jaar op de autosalon van Genève tegen het lijf te lopen.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.