Kode 0 gepresenteerd in Pebble Beach

Aventador, maar dan anders

Ken Okuyama Kode 0
Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0Ken Okuyama Kode 0
Tijdens het Concours d'Élégance in Pebble Beach heeft niemand minder dan Ken Okuyama de opmerkelijke Kode 0 gepresenteerd. Deze supercar is gebaseerd op de Lamborghini Aventador.

Vorig jaar liet de Japanse topontwerper Ken Okuyama, onder meer verantwoordelijk voor het lijnenspel van de Enzo Ferrari, tijdens het autofeest in het Californische Pebble Beach de opmerkelijke Kode 57 Enji zien. Ook dit jaar presenteert de creatieveling er een nieuw model: de Kode 0.

De Kode 0 is net als de Kode 57 een supercar die knipoogt naar supercars en concept-cars uit het verleden, zoals de Lancia Stratos Zero, de Ferrari Modulo en de legendarische Countach van Lamborghini. De monocoque en koets van de hoekige Kode 0 zijn opgetrokken uit koolstofvezel en achter de voorstoelen is een dik 700 pk sterke en 6,5 liter grote V12 gehangen, die de 1.550 kilo wegende creatie aan spectaculaire prestaties helpt.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.