Jaguar stuurt vernieuwde E-Pace de deur uit

Wél of niet Montignacen?

Jaguar E-Pace facelift spyshots

Jaguar heeft een bijgewerkte E-Pace in de ontwikkelingskamers staan. Een auto waarbij de vraag of hij op dieet gaat misschien wel groter is dan wat er op optisch vlak verandert.

De in 2017 gepresenteerde E-Pace breidde Jaguars SUV-gamma naar beneden toe uit. Hoewel de E-Pace duidelijk korter is dan grote broer F-Pace, ligt zijn wagengewicht opvallend genoeg wél boven dat van de F-Pace. In ons voornamelijk door de fiscus gestuurde autoklimaat ligt de E-Pace dan ook niet helemaal lekker in de markt. Jaguar voert binnenkort een facelift op het model door, die in ieder geval kleine optische wijzigingen behelst.

Zo lijkt de E-Pace een nieuwe voorbumper en een aangepaste grille te krijgen. Ook wordt de verlichting aan zowel voor- als achterzijde herzien, maar zeer ingrijpend is het allemaal niet. Onlangs voerde concerngenoot Land Rover een zeer ingrijpende en voornamelijk technische facelift door op de Discovery Sport, een auto die op de basis van de vernieuwde Evoque kwam te staan. Of de E-Pace, die momenteel nog gebruikmaakt van het platform van de eerste Evoque, eveneens een platformwissel meemaakt en daarbij fors wat kilo's verliest, is nog onduidelijk.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum