Irmscher pompt Buick Regal op tot 370 pk

Buick Regal Irmscher
In Europa kennen we Irmscher van het oppeppen van Opels, maar aangezien in China Buick aanzienlijk groter is, heeft de Duitse tuner een Regal (een Opel Insignia met andere badges) onder handen genomen.

De auto die bij ons als Opel Insignia door het leven gaat, kennen ze in de VS en China als Buick Regal. Logisch dus dat de Duitse tuner Irmscher zich, met het oog op de Chinese markt, heeft gestort op een Regal in plaats van op een Insignia.

Naast de gebruikelijke optische aanpassingen en verbeteringen aan het onderstel kan Irmscher ook de motortuning voor zijn rekening nemen. Het heftigste wat er in de Duitse rekken ligt, is een blok met 370 pk.

In het persbericht van deze Regal wordt niet genoemd welke motor dit dan precies is, maar het ligt voor de hand dat het het 2,8-liter V6-turboblok uit de Insignia OPC is, een motor die Irmscher vorig jaar al eens opvoerde van 325 naar 370 pk.

De door Irmscher aangepaste Buick Regal staat momenteel te glimmen op de autobeurs in Shanghai.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.