Opel Insignia begint Amerikaans avontuur

Buick Regal
De Opel Insignia is al sinds december 2008 als Buick Regal in China leverbaar, vandaag maakt het Amerikaanse publiek kennis met deze gerebadgede Insignia. In het tweede kwartaal van 2010 beginnen de verkopen in de VS.
De koper heeft aan de andere kant van de Atlantische oceaan keus uit twee motoren. De eerste is een 2.4 viercilinder met 182 pk, in de Opel Insignia wordt die krachtbron niet geleverd. Daarnaast wordt de Buick Regal in de zomer van 2010 leverbaar met 'onze' 2.0 Turbo en die produceert ook in de Regal 220 pk.
Buick meldt dat het mikt op buitenlandse sedans, als de Acura TSX, een Honda Accord voor de Amerikaanse markt, en op de Volvo S60. Het design van Buick Regal is niet anders dan dat van de Opel Insignia en ook het interieur is een op een overgenomen. Uiteraard zijn de Opel-logo's overal vervangen door het Buick-embleem. Ook de grille ziet er duidelijk anders uit.

Lezersreacties (72) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.