Nieuwe 'Opel Insignia' duikt op

Vernieuwde Buick Regal geeft uiterlijk Insignia weg

Buick Regal en Opel Insignia facelift

In China zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van de gefacelifte Buick Regal. De Regal is in feite een Opel Insignia en dus geeft het uiterlijk van deze bijgewerkte versie zeer waarschijnlijk weg hoe de straks gemoderniseerde er uit komt te zien.

In april 2017 maakte de Chinese consument kennis met de nieuwe Buick Regal, een van de vele GM-versies van de auto die wij in Europa kennen als de Opel Insignia. Waar de Europese Insignia leverbaar is als Grand Sport (hatchback) en als Sports/Country Tourer (stationwagon), kreeg de Chinese Regal opmerkelijk genoeg een sedankont aangemeten. Aan het design van de auto veranderde echter weinig en dat brengt ons op het nieuws van vandaag. In China gaat de Regal onder het mes en dus is het aannemelijk dat ook onze Insignia in dezelfde vernieuwde vorm wordt gegoten.

De grootste wijzigingen hebben betrekking op de snuit van de Regal en dus straks op die van de Insignia. De koplampen zijn anders van vorm, er lijkt immers een hapje uit de kijkers genomen te zijn. De grille lijkt platter en marginaal breder dan die van de actuele Regal, al zal de exacte invulling van de grille op de Insignia net even anders zijn. De Regal-grille volgt immers de huisstijl van Buick. Ook zijn de voor- en achterbumper gewijzigd, al verschilt de vormgeving ervan waarschijnlijk per uitvoering. Hetzelfde geldt voor de wijze waarop de uitlaateindstukken zijn opgedroogd.

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.