Iconiq Motors toont nieuwe smaken van Seven

Multimediafeestje

Iconiq Motors toont nieuwe smaken van Seven
Iconiq Motors toont nieuwe smaken van SevenIconiq Motors toont nieuwe smaken van SevenIconiq Motors toont nieuwe smaken van SevenIconiq Motors toont nieuwe smaken van SevenIconiq Motors toont nieuwe smaken van SevenIconiq Motors toont nieuwe smaken van Seven
Het aan W Motors gelieerde Iconiq Motors heeft in Sjanghai twee nieuwe smaken van zijn Seven gepresenteerd. De bijzondere bus staat er als Premium en als VIP Edition de aandacht te trekken.

In 2016 presenteerde Iconiq Motors, dat een zusterbedrijf is van W Motors, de Seven. De opmerkelijk vormgegeven bus wordt aangedreven door een volledig elektrische aandrijflijn. Tijdens Auto Shanghai is de Seven als Premium en als VIP Edition aan de wereld voorgesteld.

De Sevens zijn al in gebruik bij het politiekorps van Dubai, maar als eenvoudige burger moet je nog wachten op de levering die in 2019 gaat plaatsvinden. De Premium Edition en VIP Edition waar het Chinese publiek vandaag mee kennismaakt, zijn volgens hun scheppers stukken luxueuzer aangekleed dan de reeds bekende versie, al weigert Iconiq Motors in detail te treden.

De Premium Edition lijkt te beschikken over twee enorme in de rugleuning van de voorstoelen verwerkte schermen. De VIP Edition doet daar nog een stevige schep bovenop. We nemen een tablet waar, maar ook een enorm tv-scherm maakt deel uit van het interieur. Meer details volgen ongetwijfeld later.

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.