Honda viert feest, Bassie en Adriaan doen mee

Bassie en Adriaan in Honda Civic
Vanwege het veertigjarig bestaan van de Civic in Nederland, trakteert Honda op voordeel op diverse modellen. Daarbij zijn Bassie en Adriaan gespot in de Japanse C-segmenter!

Veertig jaar geleden kwam de Civic voor het eerst naar Nederland. Om dat te vieren, biedt het merk nu extra voordeel op een Civic met een benzinemotor onder de kap. Het klantvoordeel is minimaal 2.500 euro. Deze aanbieding geldt tot en met 30 juni aanstaande.

Ook de Jazz is nu met extra voordeel aan te schaffen: de Jazz 1.2 is tijdelijk leverbaar vanaf 14.990 euro, terwijl deze auto in Trend-uitvoering vanaf 15.490 te krijgen is. Op alle Jazz-modellen is metallic of pearl lak nu tijdelijk gratis, wat ook geldt voor de CR-Z, de CR-V en de Accord.

Tegelijkertijd meldt Honda dat de enige echte Bassie en Adriaan afgelopen week gespot zijn bij de Honda-dealer in Utrecht, en wel achter het stuur van een nieuwe Civic – met daarachter hun bekende caravan. In de jaren tachtig trokken ze nog door Nederland in een Honda Prelude.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (51) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.