Honda Civic Type-R van Lego

320.000 steentjes in 1.300 uur

Lego Honda Civic Type-R

Het uit Legostenen opbouwen van een levensgrote auto mag inmiddels gerust een trend worden genoemd. In veel gevallen gaat het om een 1:1-model van een super- of hypercar, maar Honda Australië verblijdt ons nu met een relatief bescheiden Civic Type-R.

De special Civic is ‘down under’ in elkaar gezet ter gelegenheid van het aldaar gehouden Lego Masters-event. Wie zich zeker een Lego Master mag noemen is Ryan McNaught, die de witte Honda uit niet minder dan 320.000 legoblokjes wist op te bouwen en daar samen met zijn negenkoppige team naar verluidt 1.300 uur over deed. Net als voorgaande Lego-creaties is de Civic van een indrukwekkend hoog niveau. De verhoudingen lijken exact te kloppen, ieder detail is aanwezig en zelfs de glooiing in de flank is met veel precisie nagebouwd.

Lego Honda Civic Type-R

In de afgelopen periode zagen we onder meer al een Bugatti Chiron en McLaren Senna van Lego, maar ook een heuse Volkswagen T2-camper passeerde de revue.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.